Att vara kund hos TBST Consult AB:s olika affärsområden skall vara  okomplicerat & effektivt! Då blir det skoj och trevligt... när man sedan kikar på vår faktura!

Om Ditt arbete blir utfört av proffs som rånar Dig på pengar så är det naturligtvis inte bra men vi kanske inte är bättre än dessa proffs (fast vi tror att vi är det) så blir helheten för Dig som kund ändå bättre hos oss då vi arbetar modernt i mycket automatiserade processer. Bokföring exvis sker oftast på distans och Du kan göra enkla arbeten själv eller inte. Sänder Du material på Posten till oss så får Du själv lägga in materialet i pärmar och i paketet samt frankera... Vi har stora krav... Uppfylls dom så slipper vi fakturera Er för insortering = kostnadseffektivt! 

Klara gärna av att kopiera... för då har Du nästan gjort allt vi kräver av Dig! Du kan ta in en praktikant om Du inte själv har tid. För oss är den insatsen viktig och sparar in kanske 1 tim/dag...

Nästa steg för Dig som vår partner... ursäkta kund så skall Du sända iväg eller maila informationen Du kopierat eller scannat in... Så enkla ting kan vi kräva av Dig i affärsområdet TBST Admininstration. TBST Data Business är betydligt enklare att på distans hjälpa Dig med det mesta inom dataområdet. Det enda Du behöver göra där att ha tillgång till Internet och låta oss se Ditt problem på Din skärm.

Som kund skall vi inte röra till det för Dig, det lovar vi men vi vill gärna påpeka att framtiden är att det mesta blir automatiserat och kan hanteras via Appar i mobilen. Leverantörsfakturor kommer med en knapptryckning kunna betalas och automatiskt bokföras.

Vi vill därför gärna ge försöka att effektivisera Din verksamhet och samtidigt öka lönsamheten!

De olika Affärsområdena vi rör oss inom har bara ett syfte, att hjälpa Dig som småföretagare med allt Du inte själv klarar av att hantera eller ens vill syssla med. Du har ju fullt upp med den egna affärsverksamheten. Den är Du bäst på, vi är bäst på det andra.

Rent praktiskt

  • ta kontakt med oss via kontaktformuläret (intresseanmälan att bli kund) så berättar vi mera.
  • saknas konsulter nära Dig bör vi inom 1 månad ha sådan på plats om Du anlitar oss.
  • vi återkopplar inom 24 tim.
  • se vår prislista här PDF

Du kommer inte att ångra Dig, vi lovar !

Välkommen !