Att vara kund hos TBST Data, App, Social Media & Store

"Idéen att vara lokalt förankrade bygger på familjetradtion"

 

Vad erbjuder TBST Data, App, Social Media & Store? OBS ! Kolla ev pågående kampanjer !!

 • Det mesta ett företag behöver inom Dataområdet kan vi lösa åt Dig. Inte allt lokalt på plats men det mesta via fjärrstyrning. Vi har alltför många kundförfrågningar i förhållande till vår kapacitet. Skoj men betungande och det arbetas hårt på att utöka den.
 • Vi arbetar flexibelt och brett inom dataområdet, inget är egentligen främmande för oss men begränsar oss i att ta emot för många projekt. Vi garanterar däremot i de projekt vi tar åt oss... största möjliga kvalitét.
 • TBST App: Nu utökar vi kapaciteten med fler företag/personer som är verksamma/kunniga på att tillverka Appar och gränssnitt för Webbutiker.
 • TBST Social Media: Vi arbetar nu upp affärsområdet och kontaktuppgifterna finns på HEMSIDAN. Här erbjuder affärsområdet det mesta inom marknadsföring via Sociala Medier.

 

Så fungerar vi i våra roller inom TBST Data/App/Social Media/Store.

 • Vi är kommunikativa: Pratar och kommunicerar via Skype, mail eller telefon. Vi lyssnar av Ditt ärende och Du får snabbt besked om vi har har kapaciteten i tid att leverera. Är vi överens, återkopplas överenskommelsen i en orderbekräftelse. Därefter genomför vi uppdraget och förhoppningen är att alla blir nöjda i slutänden.
 • Vi föredrar att kommunicera ofta... att missförstånd undviks... stämma av ... som i bokföring.... missförstånd undviks igen... ett bra sätt att ha dialog på.... att missförstånd undviks. Data- eller Städtjänster är det egentligen ingen skillnad på att utföra.... kommunkation.... det nödvändiga.

 

Är TBST Data/App/Social Media/Store dyra?

 • Prismodellen är annorlunda och klok anser vi. Ingen företagare skall behöva skylla på oss om företaget har för höga kostnader och måste dra ner. Då är det annat, kära företagare som inte fungerar.
 • I klartext är vi oförskämt billiga i förhållande till vår kapacitet. Så kommer det kanske inte alltid att vara, menar billiga, men målsättningen att ”hjälpa småföretagare med allt de inte klarar av själva eller önskar syssla med”, kvarstår trots allt.


Se vår prislista här PDF.

Något mer?

 • Ni har oftast kontakten i en person på affärsområdet Sale/Marketing så någon direktkontakt med Datafolket (programmeraren exvis sker sällan men är önskan uttryckligen den så ordnar vi det). Vi gillar personliga kontakter men samtidigt måste det levereras i tid det Ni som kunder önskar och därför kompletterar vi med "säljavdelningens manskap".


Hur är vi då?

 • Vi är effektiva, vi placerar oftast enligt Era önskemål hemsidor på webbhotell givetvis. TBST Group producerar egna hemsidor se http://enklasidan.com/Admin/  där Du som kund får kompletta paket till micropriser =låga. För oss är det viktigt att levererar Webbhotell med seriösa partners som har kvalitét i sin teknik som support.
 • Våra Datakonsulter är flexibla och är inställda på att ha kvalité i upp- som utförande.

Vi har ibland kampanjer, se våra kampanjerbjudande. De dyker upp ibland och försvinner beroende av vår arbetsbelastning.
Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss.

Intresseanmälan Kunder.
OFFERT - BLI KUND - BEMANNING (följ länkarna)

Intresseanmälan Franchisetagare och Jobbsökande
FRANCHISE - ANSTÄLLNING (följ länkarna)