Att vara kund hos TBST Sale/Marketing (Försäljning & Marknadsföring) & TBST Social Media

"Idéen att vara lokalt förankrade bygger på familjetradition men i Sverige, i motsatt till ex USA, har försäljningsyrket dålig klang kanske pga att Sverige varit ett industrisamhälle och alltid fått avsättning på våra högkvalitativa produkter med marginell marknadsföring"


Vad erbjuder TBST Sale/Marketing & TBST Social Media. OBS ! Kolla ev pågående kampanjer !!

 • Det mesta ett företag behöver inom Direktförsäljning (fält- och telefonförsäljning) & Marknadsföring kan vi lösa åt Dig. Inte allt lokalt idag med fältsäljare men i närheten i alla fall. Marknadsföringen sker via digitala medier i huvudsak.

 • Vi arbetar flexibelt och brett inom direktförsäljningen: Fältsäljare arbetar gata upp och gata ner, besöker strukturerat företag per företag, skapar relationer och alltid vill kunderna köpa något de har med sig i sin produktportfölj. Vi garanterar att säljarna rapporterar efter sina listor i de projekt vi tar åt oss... dammsugningen av "öga mot öga" marknaden är effektiv och innebär oftast största möjliga kvalitét.

 • Den digitala marknadsföring växer i omfång hela tiden hos oss. Kapaciteten av kompetenser inom sociala medier, textsättare med marknadsmässig fingertoppskänsla finns tillgängliga hos oss. De skriver annonser i olika annonsorgan, gratis och inte så dyra. Det blir utslag som ibland förvånar oss... oj vad förfrågningar jag fått säger ibland kunder utan att direkt veta varför... skoj.  

 • Vill Du som kund ha nyhetsbrev, mailutskick gjorda så är vi rätt part att fråga. Ni måste bara göra en förfrågan hos oss.. då kommer vi inte att göra Er besvikna, begär offert här..

 • TBST Social Media är en nödvändighet i dagens mediabrus. Marknadsföring via sociala medier är relativ ny och oprövad företeelse och vi tillsammans kan nå långt fram genom att ständigt vara långt fram i vår exponering. Vi kan drifta allt från Facebook, Twitter, Ingstagram mm beroende av önskemål från Din sida och naturligtvis den kompetens vi nu söker.

 

Så fungerar vi i våra roller inom TBST Sale/Marketing & TBST Social Media.

 • Vi är kommunikativa: Pratar och kommunicerar via Skype, mail eller telefon. Vi lyssnar av Ditt ärende och Du får snabbt besked om vi har har kapaciteten i tid att leverera. Är vi överens, återkopplas överenskommelsen i en orderbekräftelse. Därefter genomför vi uppdraget och förhoppningen är att alla blir nöjda i slutänden.

 • Vi föredrar att kommunicera ofta... att missförstånd undviks... stämma av ... som i bokföring.... missförstånd undviks igen... ett bra sätt att ha dialog på.... att missförstånd undviks. Försäljning- Marknadsföring- Data- eller Städtjänster är det egentligen ingen skillnad på att utföra.... kommunikation.... är alltid det viktigaste.

 • TBST Sale/Marketing är navet inom TBST Consult AB. Alla affärsområden kommer alltid inom "det egna yrket" utföra tjänster de är bäst på. En redovisningsfirma kan sitt bäst, TBST Sale/Marketing är bäst på försäljning och marknadsföring. Det är klokt anser vi att nyttja den bästa konsulten med den bästa kompetensen för uppgiften!! Hoppas Ni håller med!? Då blir det snabbt utför och bra!

 • TBST Sale/Marketing är avdelningen som sysslar med den "långsiktiga försäljningen" och annonsering sker i sociala medier, gratisannonsmedia, Blocket, mm. Beroende av budget kan även TV och Radioreklam erbjudas.

 

Är TBST Sale/Marketing dyra?

 • Prismodellen är annorlunda och klok anser vi. Ingen företagare skall behöva skylla på oss om företaget har för höga kostnader och måste dra ner. Då är det annat, kära företagare som inte fungerar.

 • I klartext är vi oförskämt billiga i förhållande till vår kapacitet. Så kommer det kanske inte alltid att vara, menar billiga, men målsättningen att ”hjälpa småföretagare med allt de inte klarar av själva eller önskar syssla med”, kvarstår trots allt.

Se vår prislista här PDF.

Något mer?

 • Ni har oftast kontakten i en person på avdelningen Sale/Marketing så någon direktkontakt med övriga kompetenser inom de olika affärsområdena sker sällan. Programmerarar vill sällan bli störda, inte heller husbyggaren som fått en arbetsorder osv.. 


Hur är vi då?

 • Vi är effektiva, vi utför våra uppdrag enligt önskemål. ANser vi att vi saknar möjligheter att hjälpa till så försöker vi ibland ett tag att lösa det orimliga... med all respekt för Er som kund måste vi ibland tacka nej ganska snabbt.

 • Våra Sälj- Marknadsföringskonsulter är flexibla och är inställda på att ha kvalité i upp- som utförande.


Vi har ibland kampanjer, se våra kampanjerbjudande. De dyker upp ibland och försvinner beroende av vår arbetsbelastning.

 

Vill du veta mer?


Intresseanmälan Kunder.
OFFERT - BLI KUND - BEMANNING (följ länkarna)

Intresseanmälan Franchisetagare och Jobbsökande
FRANCHISE - ANSTÄLLNING (följ länkarna)