TBST Consult AB stödjer alla som vill vara med och bygga upp och utveckla sig och sitt företag tillsammans. När varumärket byggts så blir vi attraktiva...

"Att tjäna sitt levebröd år från år är inte fel MEN att också ta del av någon miljon kronor vid ett uppköp eller börsintroduktion är ABSOLUT inte fel alls.
Jag är intresserad/delta...

TBST Consult AB bygger värden, små... kortsiktigt, stora... långsiktigt

"Pengar tjänar man inte, de förtjänar man"
Kontrollera gärna andra Franchisekoncept då det finns massor av mycket kloka sådana. Tyvärr krävs oftast stor egen insats. Vi gör tvärtemot, låg insats med fokus på att investera i att göra bra affärer för våra kunder.

Inte bara göra bra affärer till "externa kunder" inom Ditt område utan även åt Interna kunder (våra affärsområden med olika Frilansare och Franchisetagare. I TBST Group kan man krydda anrättningen med tipsersättningar bara man är "pigg & alert".

Annars är en nöjd kund som får sin leverans i tid och återkopplar med ett brett leende... den bästa dagen... då känns det bara bra !!

Sammanfattning av att delta i TBST:s Frilans- och Franchisekoncept. (Se vidare på menyraden under Franchise och välj område)

  • Mycket låg egen insats.

  • Du behöver inte marknadsföra Dig, det ingår i Franchiseavgiften.

  • Du erbjuds tjänster Internt till inga alternativt låga kostnader, exvis Administration, teleservice mm.

  • Du ingår i ett nätverk av andra som har specialiteter som Du ej har... Du kan ta in större affärer... lite mer enkla affärer (förmedling) kan man säga.

  • Du får betalt för förmedling av andra tjänster inom gruppen. Om Du träffar på en kund som behöver hjälp med sin administration så frågor Du om vi kan kontakta dem osv... Du får betalt för den förmedlingen. Enkelt bara Du är på alerten som sagt. 

  • Vid en framtida försäljning av konceptet eller en börsintroduktion så erbjuds Du aktier som Franchisetagare som då har betydande värde.

Tveka nu inte att ta vår kontakt om Du anser att Du är duktig inom ett område eller har ett företag som har svårt att nå ut till Dina kunder. Vi vrider säkert skutan på rätt väg.

När Du är en av oss så får Du stöd i allt, från marknadsföring till... ja det mesta Du önskar få hjälp med... bara !

Att inte låta andra företag eller personer ta del av Dina färdigheter är inte klokt. TBST konceptet ger Dig nödvändig draghjälp.