Välkommen till EIS Bokföring & Administration - & kontoret i Sorunda i Nynäshamns kommun !

EISIda Staffas & EIS Bokföring & Administration
(Ida erbjuder hög kompetens inom administration samt tar emot kunderna med stor charm i en trivsam miljö)

Vi erbjuder det mesta inom administrativa sysslor som bokföring, löner, skattedeklarationer mm. Se gärna våra annonsering på bl a Blocket. Sök  på Google med orden "eis staffas" så ser Du mer om vad vi kan hjälpa Dig med.

Vi ingår i TBST Administration som är ett affärsområde bland 15 andra inom TBST Consult AB. Den stora fördelen för Dig som min kund är framför allt att jag tillsammans med andra Redovisningskonsulter kan ta åt mig större uppdrag. Så inget företag är för mig varken för litet eller för stort. Vi arbetar helst i affärssystemet Fortnox som är mycket flexibelt och ligger på molnet som gör att Du som kund snabbt också får en bra inblick i Dina räkenskaper när helst Du önskar.

Fungerar bra bara Du har tillgång till Internet och det har ju alla idag.
Jag levererar alltid med Dig som mitt fokus och önskar mina kunder ha hjälp med andra tjänster inom TBST-gruppen så förmedlar jag dem gärna. Du kan fortsättningsvis ha mig som Din kontakt men vill gärna påpeka att vi alla är specialister inom resp. område. Så städning är städarna bäst på osv..

Så behöver Du hjälp med exvis Bygg- Data- Städ- Försäljningstjänster mm så kommer TBST Sale/Marketing ta Din kontakt för att kanalisera Dig rätt och tillgodose Dina krav på ev offert från övriga affärsområden.

Välkommen nya som etablerade företag som önskar en förnyelse i sin Administration och Affärsverksamhet !

Mvh
Ida Staffas 

Kontakta oss TBST Sale/Marketing

Tel:  010-495 80 50 
Adress: Granvägen 1, 826 35 Söderhamn
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skype: lasse.tbst

Kontaktpersoner EIS Bokföring & Administration

kontakt test  Tel:        +46 70 034 15 34
  Adress: Sunnerby Industriområde 7, Sorunda
  Epost:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Epost:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Skype:   ida.staffas


Vi är Era kontakter inom TBST GROUP ....

Franchise/Frilans/Jobb/Bemanning: Frågor & svar om deltagandet, Franchise, Frilans, Jobb, Bemanning mm.
Lasse Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing: Frågor & svar om Försäljning & Marknadsföring, Franchise mm.
Sverigeansvarig HK: Tel: 010-495 80 50. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Building: Frågor & svar om Bygg & Hantverkare, Franchise mm.
Sverigeansvarig (SA) Lars Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing kanaliserar alla kunder rätt och frontar i nätverket inom Försäljning & Marknadsföring. Kontakta alltid oss om Du som kund har andra önskemål eller frågor som berör något av våra Affärsområden (15 st idag).

Har Du kunskaper inom någon av våra affärsområden och vill gärna ingå i TBST Group som franchise eller frilansare så tveka inte att ta vår kontakt enligt ovan.

Det är inte bara inom franchise och frilans (egenanställning) som många funderingar dyker upp utan många vill ha jobb och komma ut i sysselsättning. Visst fungerar det och man blir då egenanställd (frilansare), ordnar vi enkelt detta åt Dig och vi sköter allt och Du bara får Din lön som vanligt MEN notera att Du fortfarande investerar i Ditt område och vi betraktar Dig som en egen företagare osv.

NOTERA!! Din lön är beroende av hur mycket Du fakturerar i Ditt företag eller som Frilansare givetvis.

Vi anser alltid att Din personliga "rätta" kontakten är den viktigaste delen i vårt förhållningssätt men ibland uppstår frågeställningar som inte direkt berör Din kontaktperson och då ställer TBST Sale/Marketing gärna upp och hjälper till eller kanalisera Er rätt till närmaste specialist.

Men ibland behöver Du fler tjänster utförda och då finns vi TBST Sale/Marketing inom räckhåll för Dig. 
Kontakt: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.