Välkommen till TBST Consult AB & kontoret i Ljusdal!

VAD GÖR VI PÅ Ljusdalskontoret?

... Uthyrd, ej aktuell ... Som alltid och det som bäst präglar TBST, har jag kontor i hemmet och TBST rankar det som 5 på TBST HARMONI Billybordlistan (se ned rankinglist).

Här arbetar jag som Redovisningskonsult och är utbildad Redovisningsekonom. Vi använder oss i huvudsak av Fortnox affärssystem (men hanterar de flesta andra affärssystemen, som ex vis SPCS/VIsma) och då kan jag nå materialet oavsett var kunderna befinner sig, bara tillgång till Internet finns.

Det betyder att jag uppskattar flexibiliteten av att själv bestämma vilken tid på dygnet som jag arbetar. Nu har jag kunder som jag sköter helt på egen hand och några där jag sköter enbart tidrapportering åt. Har väl kapacitet att ta emot ca 100-150 kunder till men då kanske inte som helkunder.

Vi har anpassade kundkoncept som vi vet passar alla:

  1. Kunden scannar in allt sitt material som sänds oss via mail. Vi har gjort en tidsstudie på detta och kommit fram till att lägger man som kund ner 50 min/mån på att sända detta material till oss så kan vi hantera motsvarande 1300 verifikat per år. Varje verifikat har då i snitt 3 papper. Du behöver ha en scanner med dokumentmatare som kostar max 1 500 kr.

  2. Vill Du inte göra något alls av detta så fungerar även det mer traditionella. Du sänder in Ditt material per post som Du sorterar in i anpassade pärmar (instruktioner finns om hur) och som läggs ned i färdigkuverterade papplådor som går som brev, med plastpåse kring.  

  3. Som pkt. 2 men att Du slipper sortera in själv och enbart "tjofsar ner allt" i papplådorna. Då tar vi betalt för insorteringen.

VILKA OMRÅDEN UTFÖR VI VÅRA ARBETEN?
Arbeten utförs i hela Sverige men personlig service kan erbjudas på håll via Skype och lokalt ute hos Er inom Gävleborgs län, helst inom 10 mils radie.

Önskar våra kunder hjälp med sin anpassning dator mässigt så löser vi det via vår partner TBST Data Business i Hudiksvall som via fjärrstyrning kan hjälpa till med det mesta inom data.

Som alltid: Ni bestämmer alltid och vi paketerar ihop vårt koncept backoffice... högsta möjliga service utifrån Er önskan.

RANKINGLIST (exklusivt TBST)
1 poäng: Kontor 5 mil bort, inga tågförbindelser, bara bil eller häst och vagn (går sakta), massor av Duracelliknande människor (rör sig fort), Valhallavägens gifter sprider sig ohämmat till 3:e våningen, avkommorna (framtid) får lungsjukdomar, tyvärr saknas quickfixpiller för återställning, MEN man ser upp på en dimmig himmel & ner på människorna på gatan, så visst mås det bra med viss harmoni - utåt sett.
2 poäng: Se 1 poäng och ta bort fokuset på storstaden, nivån max 25 000 innevånare.
3 poäng: Som 2 poäng men med tågförbindelse.
4 poäng: Som 3 poäng med medarbetare på distans och ett litet kontor. 1 rum med kaffeautomat.
5 poäng: Har allt av det goda=HARMONI bara.

Vårt omdöme HARMONI (5) = Hemma hos Ulf i Ljusdal.

Omdömen:
Högsta betyg: 5 (F)lexibelt - (E)ffektivt - (M)iljöriktigt
Lägsta betyg: 1 (saknar ord)

Omdömen kopplat till TBST (exklusivt oss)
HARMONI
H = Humant för kropp och själ (mänskligt & naturligt)
A = Aromen doftar (kaffe & de nära kanske)
R = Rutin (inga oplanerade nya möten som stör)
M = Miljöriktigt (varför åka till ett kontor, varför köa, varför motionera bland avgaserna)
O = Ovant (att själv bestämma allt, att vara flexibel, ibland sköta om rabatten, ibland sin nära eller bara vara)
N = Naturligt (biologiska klockans signaler tas upp och de nära är lättare följa)
I  = Idealt (Jag bestämmer själv för det mesta men vi får hoppas ibland att de nära arbetar på ett kontor... kanske)

Kontakta oss

Tel:  010-495 80 50 
Adress: Granvägen 1, 826 35 Söderhamn
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Öppettider: Inga bestämda tider...

Kontaktpersoner

kontakt test 
  Ulf H.P.
  Redovisningskonsult
  ... Uthyrd, ej aktuell ...
  Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vi är Era kontakter inom TBST GROUP ....

Franchise/Frilans/Jobb/Bemanning: Frågor & svar om deltagandet, Franchise, Frilans, Jobb, Bemanning mm.
Lasse Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing: Frågor & svar om Försäljning & Marknadsföring, Franchise mm.
Sverigeansvarig HK: Tel: 010-495 80 50. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Building: Frågor & svar om Bygg & Hantverkare, Franchise mm.
Sverigeansvarig (SA) Lars Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing kanaliserar alla kunder rätt och frontar i nätverket inom Försäljning & Marknadsföring. Kontakta alltid oss om Du som kund har andra önskemål eller frågor som berör något av våra Affärsområden (15 st idag).

Har Du kunskaper inom någon av våra affärsområden och vill gärna ingå i TBST Group som franchise eller frilansare så tveka inte att ta vår kontakt enligt ovan.

Det är inte bara inom franchise och frilans (egenanställning) som många funderingar dyker upp utan många vill ha jobb och komma ut i sysselsättning. Visst fungerar det och man blir då egenanställd (frilansare), ordnar vi enkelt detta åt Dig och vi sköter allt och Du bara får Din lön som vanligt MEN notera att Du fortfarande investerar i Ditt område och vi betraktar Dig som en egen företagare osv.

NOTERA!! Din lön är beroende av hur mycket Du fakturerar i Ditt företag eller som Frilansare givetvis.

Vi anser alltid att Din personliga "rätta" kontakten är den viktigaste delen i vårt förhållningssätt men ibland uppstår frågeställningar som inte direkt berör Din kontaktperson och då ställer TBST Sale/Marketing gärna upp och hjälper till eller kanalisera Er rätt till närmaste specialist.

Men ibland behöver Du fler tjänster utförda och då finns vi TBST Sale/Marketing inom räckhåll för Dig. 
Kontakt: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.