Välkommen till TBST Consult AB & huvudkontoret i Söderhamn!

VAD GÖR VI PÅ HUVUDKONTORET?

Vi servar Franchisetagare i alla affärsområden inom TBST Consult AB.

HAR SÖDERHAMNSKONTORET EGNA KUNDER och VILKEN SPETSKOMPETENS FINNS?

Söderhamnskontoret är också Lokalombud för affärsområdena TBST Administration, TBST Data Business och TBST Sale/Marketing och har egna kunder.

Inom dessa affärsområden anser vi att vi har vår specialitet.

I VILKA OMRÅDEN UTFÖR VI VÅRA ARBETEN?

Arbeten utförs i hela Sverige utifrån affärssystem som ligger på molnet. TBST Administration &  TBST Data Private/Business i Söderhamn har egna kunder inom redovisning och data i huvudsak.

Kunderna befinner sig runt om i Sverige och så fort vi har Franchisetagare inom området kommer dessa kunder flyttas över till Franchisetagare inom området. Det blir i former där kunden alltid först får bestämma, önskas närhet och samtidigt behålla oss som kontakt så får det bli så.

Kunden bestämmer alltid och vi paketerar ihop vårt koncept backoffice... högsta möjliga service utifrån kundens önskan.

Kontakta oss

Tel:  010-495 80 50 
Adress: Granvägen 1, 826 35 Söderhamn
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Öppettider: Inga bestämda tider... tills vidare.

Kontaktpersoner

kontakt test 
  Lasse TBST Sale/Marketing

  Tel: 070-244 76 38


Vi ordnar det mesta i Söderhamn och även i Kiruna & Ystad!

Inom TBST Consult AB spelar inte avstånden någon roll. Vi arbetar inom affärsområdet TBST Administration med egen personal kompletterat med Redovisningskonsulter som arbetar hemifrån och inte styrs av bestämda tider. Råkar någon ut för sjukdom eller av annan anledning faller från så finns alltid andra kompetenser inom gruppen att tillgå.

Våra kunder arbetar oftast smart genom att maila in sina handlingar till speciella arkivplatser som de tilldelas. Våra redovisningkonsulter arbetar direkt mot dessa arkivplatser. De nås vilken tid på dygnet som helst bara tillgång till Internet finns.

Förfarande är Smart, Effektivt och Miljöriktigt samt Bekvämt för individen som bestämmer själv.
Våga fråga oss det blir bara billigt och bra utfört! Den enda nackdelen vi kan finna... faktiskt.
 
I Söderhamn finns kompetens inom redovisning och vi har kapacitet för ytterligare ca 50 kunder.

Allas arbetssätt är att det alltid finns kompetenser till förfogande inom gruppen. En del av konsulterna kan arbeta enbart med den löpande bokföringen, andra enbart med Leverantörsreskontra och en del enbart med Lönehantering.

Det betyder att vi kan offerera större företag att sköta deras fakturering, löner, leverantörer osv ...
Önskar en litet företag ha offert på att ersätta kontoristen med alla administrativa sysslor så hanterar vi det MEN vi klarar inte av att på distans koka kaffé.... ursäkta oss för det!

Men behåll gärna kontoristen ändå, samarbeta istället med oss under mer effektiva former. Vi kan åta oss vissa delar av administrationen, avlasta kontoristen helt enkelt. Om kontoristen är ledig, blir sjuk eller annat så är det enkelt att vi blir stand in och utför alla sysslorna.

Det blir alltid leverans oavsett vem som är bakom spakarna, det är smart och det tillser vi.  

TBST Data Business
har antagligen en unik kompetens där vi hittills inte funnit något vi inte klarar av. Vi arbetar med bl a JoinMe (distansverktyg, där kunden ger oss olika nivåer av tillgänglighet) som snabbt och effektivt löser kundens alla datorproblem vågar vi påstå. Det blir oftast mycket billigt.

Att förklara den kompetensen är omöjligt att göra med några korta meningar men vi arbetar bl a åt företag som har Chalmers och kommuner i Västra Götaland som sina kunder. Vi är uppskattade som underkonsulter.

Vi kan tänka oss hyra ut vår IT - konsult max 10 tim per vecka. Då märker Ni vår kapacitet och det här erbjudandet är enbart till seriösa företag.

Välkomna!

PS!
Vill Du vara med oss och har kompetens inom några av våra affärsområden?
Vi söker kompetenser i hela Sverige och har Du sådan så kan Du bli Din egen chef (Franchisetagare) genom att anmäla Dig intresseanmälan Franchisetagare

Vill Du arbeta hos någon av våra Franchisetagare?
Är Du duktig inom någon av våra affärsområden och saknar eget företag och vill helst vara anställd så kan Du söka här, intresseanmälan jobb. 

Återigen, Kunder som Franchisetagare... Välkomna!